Idag har dagen gått med til hagearbeid - endelig litt sommer!
Denne middagen er perfekt for deg som synes det er greit å kombinere gode råvarer med poseløsning.
For 4 personer
- Ca. 1 kg kalkunbrystfilet.
- Litt smør eller olje
- Salt, pepper, paprikapulver og rosmarin blandes til ca 2 ss.
- Salat-ting: spinat, salat, basilikum, ananas, mais, tomat etc.
- Jasminris: 3 dl ris, 0,5 ts salt og 4,5 dl vann (eller annen ønsket ristype)
- Toros Bretagne kyllingsaus med paprika og hvitløk
Sett på stekeovnen på 200 grader. Pensle kalkunbrystet med smør eller olje og ha på krydderet. La ligge i 10 minutter før kalkunbrystet brunes i varm stekepanne. Sett deretter stekepannen med kalkunbrystet inn i stekeovnen.
Tilberede risen slik forpakningen beskriver.
Tilberede sausen slik forpakningen beskriver. Bytt ut 0,5 dl vann med 0,5 dl ananassaft fra ananas(boksen) du skal ha i salaten.
Tilberede salaten slik du ønsker den. Jeg synes det er veldig godt med ananas og basilikum til denne retten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar