Til 4 personer
30 scampi, uten skall
bittelitt kajennepepper og 1 ss olje, blandes
3 poteter
1/2 brokkoli
1/2 blomkål
2 dl ost, revet
2 ss gressløk, frisk
Saus
2 egg
1/2 brokkoli
1/2 blomkål
2 dl ost, revet
2 ss gressløk, frisk
Saus
2 egg
3 dl creme fraiche
1 dl fløte
salt, pepper og litt kajennepepper
Kok potet møre i saltet vann, skrell og del i skiver. Skjær brokkoli og blomkål i små buketter. Skrell stilkene og skjær dem i tynne skiver. Kok brokkoli og blomkål i ett minutt og skyll i kaldt vann så grønnsakene blir kalde. Stek scampiene i en panne med oljeblandingen. Legg de til side.
salt, pepper og litt kajennepepper
Kok potet møre i saltet vann, skrell og del i skiver. Skjær brokkoli og blomkål i små buketter. Skrell stilkene og skjær dem i tynne skiver. Kok brokkoli og blomkål i ett minutt og skyll i kaldt vann så grønnsakene blir kalde. Stek scampiene i en panne med oljeblandingen. Legg de til side.
Pisk egg, creme fraiche, fløte og krydder lett sammen og bland dette sammen med alt det andre. Ha det oppi en ildfast form. Dryss over revet ost og hakket gressløk.
Stek formen i stekeovnen i ca. 15 minutter på 200 grader.
Her er hele middagen i en og samme form, så man savner ikke noe tilbehør.
Her er hele middagen i en og samme form, så man savner ikke noe tilbehør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar