3 dl ukokt makaroni, kokes
1+ 2 + 2 ss smør
4 kyllingfileter, terninger
1/2 løk, små biter
2 gulrøtter, små biter
1 pakke bacon, biter
1/2 grønn squash, terninger
1 boks hermetiske tomater
1 ts sukker
2 ss frisk basilikum, finhakket
1,5 dl crème fraîche
salt og pepper
150 gram revet ost
1+ 2 + 2 ss smør
4 kyllingfileter, terninger
1/2 løk, små biter
2 gulrøtter, små biter
1 pakke bacon, biter
1/2 grønn squash, terninger
1 boks hermetiske tomater
1 ts sukker
2 ss frisk basilikum, finhakket
1,5 dl crème fraîche
salt og pepper
150 gram revet ost
Kok makaronien slik det står anvist på pakken. Sil av vannet og rør inn en spiseskje smør. Skjær kyllingfiletene i terninger. Varm to spiseskje smør i stekepanne og stek kyllingen lett. Sett kjøttet til side. Hakk løk, kutt gulrot og baconet i små biter og skjær squashen i terninger. Stek dette med smør i en kjele. La det frese i 4-5 minutter. Tilsett hermetiske tomater, sukker og finhakket basilikum. La dette småkoke i noen minutter før du blander inn makaroni, kylling og creme fraiche. Smak til med salt og pepper. Fordel i en ildfast form og dryss revet ost over.
Stekes i 15 minutter ved 190 grader.
Tilbehør: godt brød/bagett eller en salat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar