Til 4 personer
500- 700 gram kalkunkjøtt, strimlet
6 sjalottløk
6 sjalottløk
2 fedd hvitløk
180 gram sjampinjong (en boks)
5 dl vann med 1 terning hønsebuljong
1 ts dijonsennep
Hvis du har en kalkun med endel restekjøtt, renser du den og kutter kjøttet i biter. Hvis du har kjøpt kalkunkjøtt, skjærer du dette i biter.
180 gram sjampinjong (en boks)
5 dl vann med 1 terning hønsebuljong
1 ts dijonsennep
3 ss tomatpuré
1 ss worcestersaus
salt og pepper
2 ts sukker
3 dl fløte
1 stk grønn paprika, strimler
1 stk rød paprika, strimler
1 ss worcestersaus
salt og pepper
2 ts sukker
3 dl fløte
1 stk grønn paprika, strimler
1 stk rød paprika, strimler
1 stk gul paprika, strimler
en neve cashewnøtter
en neve cashewnøtter
Hvis du har en kalkun med endel restekjøtt, renser du den og kutter kjøttet i biter. Hvis du har kjøpt kalkunkjøtt, skjærer du dette i biter.
Ha 5 dl hønsebuljong i en kjele. Kok opp.
Skjær løk og press hvitløk. Smelt smør i pannen. Ha i løken og brun lett. Ha det oppi kjelen med buljongen. Brun kalkunkjøttet i 2 minutter. Ha kalkunkjøttet i kjelen. Ha deretter oppi alle de andre ingrediensene. Rør godt og kok opp. La det småkoke i noen minutter.
Tilbehør: ris, rødbeter og sylteagurker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar