OPPSKRIFTMAPPER
lørdag 19. oktober 2013
Spaghettiwok med scampi og kylling
Dette er en kjempespennende kombinasjon som smaker så mye bedre enn hva dette bildet sier. Gled deg selv og gled andre med en ny smaksfavoritt!
Til 4 personer
400 gram spaghetti
300 gram kyllingkjøtt, strimler
20 scampi
2 fedd hvitløk, knust
1/2 rødløk, biter
1 ss ingefær, revet
1 rød paprika, biter
1 gul paprika, biter
2 tomater, knust i stavmikser
Litt rød chili (fersk eler på glass)
2 ss chilisaus
1 ss fish saus
1 neve cashewnøtter eller peanøtter
olje
Kok spaghetti, sil av vannet og la den ligge i en bolle med litt olje. Rør godt. Stek kyllingen i litt olje. Legges deretter i bollen med spaghettien. Stek scampiene i litt olje og ha så disse oppi bollen med spaghetti og kylling.
Ha ny olje i woken og fres rødløk og hvitløk, ha i paprikabitene. Etter et par minutter har du oppi alle de andre ingrediensene og bollen med spaghetti, scampi og kylling. Rør godt. Gi en rask oppvarming.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar