OPPSKRIFTMAPPER
søndag 9. mars 2014
Fiskegrateng med makaroni
600-700 gram kokt, hvit fisk
125 gram smør
120 gram hvetemel
5 dl melk
1 ts salt
1/2 ts pepper
4 egg (del plommer og hvite)
2 dl ukokt makaroni, kokes
Knust kavring
Kok makaroni som anvist på pakken. Avkjøl. Smelt smør i en kjele. Rør i melet, deretter melken (litt etter litt). La dette få et oppkok. Sett kjelen til side og avkjø. Ha i salt og pepper, eggeplommene, makaroni og fisketerningene i blandingen.
Pisk eggehviten og vend det forsiktig inn. Hell blandingen i en smørsmurt form. Strø på kavring.
Stekes på nederste rille i 50 minutter i 200 grader.
Tilbehør: poteter, gulrøtter og smeltet smør.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar