OPPSKRIFTMAPPER
torsdag 6. mars 2014
Entrecote med kryddersmør og ovnsbakte poteter
150 gram mykt smør
1/2 chili, finhakket
1 ts revet sitronskall
1/4 rødløk, finhakket
1 ss koriander, hakket
1 fedd hvitløk, presset
8 poteter, delt i to
4 ss olivenolje
salt og pepper
4 entrecoter
2 ss smør
Tilbehør: ønsket dampede grønnsaker (brokkoli, asparges etc)
Legg de ferdigskrelte, delte potetene på en bakepapirkledd stekeplate. Ha på olje og bland godt. Dryss på salt. Stekes midt i ovnen i 15 minutter på 200 grader.
Rør sammen smøret, finhakket chilli, koriander, rødløk og hvitløk i en bolle. Sett kryddersmøret i kjøleskapet.
Ha godt med salt og pepper på kjøttet. Fres smør i stekepannen og stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar