En enkel kyllingrett som kan serveres varm eller kald.
Varm: potetstappe, kyllingfilet og rucculakrem.
Kald: Salat eller linser, kyllingfilet og rucculakrem.
Til 4 personer
Kylling:
4 kyllingfileter
Saft av en 1/2 sitron
1 ss timian
salt og svart pepper
2 ss olivenolje
Rucculakrem:
75 gram ruccula
2 ss friske baliskumblader
1,5 dl creme fraiche
3 ss majones
salt og pepper
Sett stekeovnen på 170 grader. Legg kyllingfiletene i en ovnspanne. Smør på blandingen (sitron, timian, salt, pepper og olje). Stekes midt i ovnen i ca 25-30 minutter.
Ha i alle ingrediensene (unntatt alt og pepper) til rucculakremen i en blender. Kjøres til en jevn masse, og smakstilsettes med salt og pepper. (Ja, det er en kald saus/krem).
Serveres med pastasalat, salat, linser eller potetstappe.
Hei Elin!
SvarSlettSe på min spalte til høyre, der ligger Alle oppskifter sitt lenkebilde. Jeg er medlem, og ped dags dato nr.120 på Matbloggtoppen ;-)