til 4 personer
1-2 terteskjell per person*
1 boks grønne erter
1 boks store reker
1 snobb fiskepudding
evt. asparges, sitronskiver, dill eller kruspersille
* Velger du å ha to terteskjell til hver, bør du doble alle
ingrediensene.
Dette kan være hovedrett til en hverdagsmiddag, men også en forrett når
du får gjester…
Hvit grunnsaus:
2 ½ ss hvetemel
5 dl melk
1-2 ss margarin
½ ts salt
1 krm pepper
evt. 2-3 ss fløte
Lag grunnsausen. Visp melet med litt av melken i en kjele. Hell i resten av melken.
Tilsett margarin og kok opp sausen under omrøring. Kokes på svak varme i 3-5
min. smak til med salt, pepper og evt. fløte. Ha i fiskepuddingen i terninger. Stek terteskjellene noen minutter i ovnen. Ha
fiskebollene og sausen i skjellene. Ha på reker, erter og pynt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar