250 gram melis
1 egg
2 ss kakao
3 ss kaffe
125 gram smeltet delfiafett, avkjøles litt
50 gram smeltet lys eller mørk kokesjokolade, avkjøles litt
14-16 dl puffa ris
1 egg
2 ss kakao
3 ss kaffe
125 gram smeltet delfiafett, avkjøles litt
50 gram smeltet lys eller mørk kokesjokolade, avkjøles litt
14-16 dl puffa ris
Smelt delfiafett og sjokolade i en liten kjele eller i mikroen. Sett den til side for å avkjøle det litt. Pisk et egg med en gaffel i en stor bolle. Ha i melisen og bland godt til en jevn røre. Sikt i kakao, rør. Ha i kaffe, rør. Ha i den puffa risen og rør godt.
Variasjoner:
Lag kuler og legg de på et bakepapirkledd fat.
Ha risboller i muffinsformer.
Ha risrøra i pepperkakeform og løft forma forsiktig vekk.
Bland inn bitte-litt flaksalt, kokos eller kirsebærsyltetøy for å få en mer spennende smak.
Avkjøl og oppbevares i kjøleskap.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar