mandag 28. april 2014

Grillet svinebiff med kikert-, tomat- og bønnesalat




Til 4 personer

4 stk svinebiff/skinkebiff e.l. 
olje til steking
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
.
2 bokser hermetiske kikerter
litt olje, salt, paprikapulver og bittelitt cayennepepper
2 boks hermetiske hvite bønner
6 tomater, skjæres i grove terninger
ønsket mengde fetaost, med eller uten olje
1 pakke ruccula

La vannet renne av kikertene. Fres kikertene i  2-3 minutter i stekepanne med olje. Smak til med krydder. Varm opp hvite bønner i en kjele. Skjær opp tomater grovt. Ha tomater, fetaost, ruccula, kikerter og hvite bønner i skåler eller bland alt. Ha gjerne olje eller fetaostolje på salaten. 
Pensle skinkebiff med olje, krydre med salt og pepper. Grill eller stek svinestykkene på sterk varme i et par minutter på hver side. Etterstek dem på lavere varme i 3-4 minutter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar