1/2 rødløk
1 stangselleri
1 gulrot
1 rød chili
1 ts sukker
1 ss finhakket basilikum, fersk
1 ts salt
1/2 ts pepper
3 laurbærblad
2 bokser tomater, hakkede
2 ss olje
4 schnitzler
Ønsket mengde pasta
Finkutt grønnsakene og urtene. Dette freses i gryta sammen med olje til alt blir mørt og blankt.
Tilsett tomatene og bland godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene. Dette skal småkokes i 30-45 minutter. Deretter kan du velge om du vil avkjøle sausen og servere den kald eller steke schnitzel og koke pasta underveis slik at alt serveres varmt.
1 rød chili
1 ts sukker
1 ss finhakket basilikum, fersk
1 ts salt
1/2 ts pepper
3 laurbærblad
2 bokser tomater, hakkede
2 ss olje
4 schnitzler
Ønsket mengde pasta
Finkutt grønnsakene og urtene. Dette freses i gryta sammen med olje til alt blir mørt og blankt.
Tilsett tomatene og bland godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene. Dette skal småkokes i 30-45 minutter. Deretter kan du velge om du vil avkjøle sausen og servere den kald eller steke schnitzel og koke pasta underveis slik at alt serveres varmt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar