Nei, det er ikke enkelt å spise pasta med stor skje når man har en liten munn... |
Denne oppskriften er inspirert av barnas laksefavoritt på Godfisk.no.
Jeg liker å gjøre oppskrirftene til mine egne, slik at det blir mine smaksfavoritter. Men det er ikke alltid jeg er like heldig, så innimellom blir det aldri lagt ut her og ei heller kalt en smaksfavoritt. Men denne ble virkelig VÅR smaksfavoritt her i huset.
Voksne som barn SLURPET i seg fiskemiddagen! Pasta er jo ikke det enkleste å spise. ;-)
Til 4 personer
Fersk pasta til 4 personer
1/2 blomkål, buketter
1/2 purre, ringer
200 gram erter, frossne
3 dl fløte
2 dl joghurt naturell
1 ss karri
1 ts salt
litt pepper
gressløk
Kok opp fløte i en kjele. Skjær laksefiletene i biter. Skjær purre i ringer, del blomkålen i små buketter og mål opp frosne erter. Ha grønnsakene i fløten og la det småkoke i 4-5 minutter. Ha deretter i joghurt naturell, laksebitene, karri, salt og pepper. La det trekke i 2-3 minutter.
Sjekk en laksebit som den er gjennomtrukket.
Kok pastaen mens laksen står og trekker hvis du bruker fersk pasta som er ferdig på 2 minutter. Bruker du tørket pasta bør du starte med den aller først. Dette er nemlig en middagsrett som går kjempefort å lage.
Pynt: gressløk
Tilbehør: pasta/ brød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar