OPPSKRIFTMAPPER
onsdag 16. oktober 2013
Spaghettiform
1 kylling, ferdiggrillet - skåret i biter
200 gram spaghetti (vekt før kokt)
1 løk, hakket
1 grønn paprika, terninger
1 rød paprika, terninger
1 ss karri
2 dl hønsebuljong
2 dl fløte
1 dl revet ost
olivenolje
salt og pepper
Kok spaghettien på vanlig måte. Ha litt olivenolje i en kjele og brun løk og paprika i den varme oljen. Bland inn karri, salt og pepper.
Sett ovnen på 200 grader.
Ha i hønsebuljong og fløte i kjelen Rør godt og la det koke i 10 minutter.
Smør en ildfast form. Ha i spaghettien, deretter fordeles kyllingbitene over spaghettien. Hell sausen over og ha på revet ost på toppen.
Stekes i ovnen i 15-20 minutter.
Tilbehør: salat og/eller godt brød
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar