onsdag 16. oktober 2013

Spaghettiform



1 kylling, ferdiggrillet - skåret i biter
200 gram spaghetti (vekt før kokt)
1 løk, hakket
1 grønn paprika, terninger
1 rød paprika, terninger
1 ss karri
2 dl hønsebuljong
2 dl fløte
1 dl revet ost
olivenolje
salt og pepper

Kok spaghettien på vanlig måte. Ha litt olivenolje i en kjele og brun løk og paprika i den varme oljen. Bland inn karri, salt og pepper. 
Sett ovnen på 200 grader. 
Ha i hønsebuljong og fløte i kjelen Rør godt og la det koke i 10 minutter. 
Smør en ildfast form. Ha i spaghettien, deretter fordeles kyllingbitene over spaghettien. Hell sausen over og ha på revet ost på toppen. 
Stekes i ovnen i 15-20 minutter. 

Tilbehør: salat og/eller godt brød


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar