OPPSKRIFTMAPPER
tirsdag 29. oktober 2013
Paprika- og scampisalat med chili- og karridressing
Dette er en enkel salat med mye smak i.
Til 4 personer
Salat:
1/2 salathode
40-60 scampier
1/2 rødløk
1 grønn paprika
1 oransj paprika
Sukkererter
Stekte marinerte scampi:
40-60 scampier
2 ts sambal oelek (chilipasta)
3-4 ss olje
Chili- og karridressing:
2 ts soyasaus
1 beger rømme
1/2 ts sukker
2 ss karri
pepper
La scampien ligge i smabal oelek og olje en god stund.
Hakk opp alle ingrediensene i salaten.
Lag dressingen med å blande alle ingrediensene sammen med rømmen. Varm litt olje i stekepanne, men påse at det ikke ryker. Stek scampiene raskt på hver side i tilsammen 2 minutter.
Tilbehør: ristet/ grillet godt brød (gjerne med hvitløk).
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar