OPPSKRIFTMAPPER
torsdag 19. september 2013
Fårikål
Noen ganger skal maten serveres så fort at man ikke rekker å tenke på hvor bra bildet blir, men men.
Fårikål er superenkelt å lage! Og nå er det vikrelig tiden for å spise sau/lam!
Til 4 personer
1 ½ kg fårikålkjøtt (lam/ sau)
1 ½ kg hodekål
4 ts hel pepper
2 ts salt
3 dl vann
og ønsket antall poteter
Del hodekålen i båter. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte. Strø salt og pepper mellom lagene. Hell på vann. Kok opp og la fårikålen trekke på svak varme til kjøttet er mørt. 1-2 timer.
Man kan evt. lage jevning. Strø 1-2 ss hvetemel mellom lagene…
Tilbehør: kokte poteter
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar