OPPSKRIFTMAPPER
mandag 11. februar 2013
Biffsnadder
for 2 personer
300-400 g biffkjøtt i strimler
100 g frisk sjampinjong
3 sjalottløk eler 1 gul løk
1 stk rød paprika
½ brokkoli
2 gulrøtter
2 ss margarin eller olje til steking
½ ts salt
¼ ts pepper
1 pose béarnaisesaus og ingrediensene det står at du trenger
Ris, pomme frites eller poteter (til potetbåter).
Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler. Skjær gulrøtter og brokkoli i biter.
Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.
Lag sausen etter anvisning på posen.
Serveres med ris, pomme frites eller potetbåter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar