OPPSKRIFTMAPPER
onsdag 9. januar 2013
Seikarbonader med ost og løk
Hjemmelagde fiskekaker er enklere enn mange tror.
Lavkarbo-godkjente
Ca. 14-16 fiskekaker
500 g seifilet
1,5 dl fløte
1 egg
1/4-1/2 purre
1 ts salt og 1/2 ts pepper
50 g ost
1 løk
Kutt fisken i terninger og ha den i en foodprocessor sammen med fløte, egg, grovhakket purre og løk, salt og pepper.
Kjør på full hastighet i et halvt minutt, til blandingen er jevn, men litt grov. Rør inn ostebiter i terninger.
Form farsen til kaker og stek dem på begge sider i smør. Stek de deretter ferdig i ovnen ved ca 100 grader.
(Hvis du serverer med kokte grønnsaker eller salat er måltidet godkjent som lavkarbo)
Server gjerne med kokte grønnsaker og byggris eller kokte poteter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar