tirsdag 11. mars 2014

Burritos med kjøttdeig av svin og grønnsaker




400 gram  kjøttdeig av svin
2 ss olje
1 glass tacosaus , ønsket styrke

2 tomater, skåret i små terninger
1 liten boks mais

1 rød paprika, skåret i små terninger
2 vårløk, skåret i små biter
1 dl revet ost
4 stk store hvetetortilla

Stek kjøttdeig i en stekepanne med olje. Tilsett tacosaus og tomatene. Kok i noen minutter. Tilsett mais, paprika og vårløk. Varm opp. Fordel blandingen på tortillaene og rull de sammen.  Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Hvis du har noe igjen, legger du dette oppå som topping. Ha på revet ost. Varmes i ovnen i 7 minutter på 220 grader. 

Tilbehør: En god salat, rømme og mer tomatsalsa. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar