fredag 7. februar 2014

Ingefærkake (økologisk)


Ingefærkaken tar svært kort tid å  tilberede og så enkel å lage. Er du effektiv kan du være ferdig med hele baking, steking og pynting på en drøy  time! 
Dette er ingredienser som er enkelt å skaffe økologisk. Det kan derfor enkelt bli en økologisk ingefærkake. 

4 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 dl rørsukker
130 gram smør, smeltet
3 egg
1, 5 dl rømme
1 dl lys sirup
2 ss ingefær, revet

Glasur: melis og vann/eggehvite og et par dråper sitronsaft. 
Eller pisket krem ved siden av. 

Ha alle ingrediensene i en bakebolle til kjøkkenmaskin. La alt blandes godt til en smidig røre. Hell den deretter i en rund springform. Jeg vil tro den blir lekker i en puddingform.  
Stekes midt i ovnen på 180 grader i 50 minutter. 
Avkjøles litt på rist før den pyntes med melisglasur. Den kan gjerne serveres litt lunken. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar