onsdag 12. februar 2014

Sursøt kyllingwok




Til 4 personer
4 stk kyllingfileter, strimler
1 rød paprika, strimler
1 grønn paprika, strimler

1 ts ingefær, finhakket
1 ts rød chili, finhakket
5 ss bønnespirer
1 liten boks hermetisk ananas i ringer, skåret i biter
litt cayenne pepper
salt og pepper
olje til steking
6 ss soyasaus
3 ss sweetsour saus1 ss sukker
2 ss eddik
2 ss tomatpuré

Skjær kyllingfilet i strimler og paprika i biter. Varm olje i en wokpannen. Stek kyllingbitene og krydre med salt, pepper og litt cayennepepper. Legg de til siden. Ha i ny olje. Stek paprikaen, ingefær og chili raskt.  Ha i soyasaus, sweetsoursaus, sukker, eddik og tomatpure. La det putre i 2-3 minutter. Legg i bønnespirer og ananasbiter. La alt surre i 2-3 nye minutter. 
Tilbehør: ris eller nudler

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar