For 4 - 6 personer
Fyll:
1/2 pakke, ca 200-250 gram kjøttdeig
1/2 pose tacokrydder
1 pakke bacon, biter og stekt
200 g revet ost, mozarella
1 liten brokkoli, små buketter
1 rød paprika, i biter
3 egg
3 dl fløte
salt og pepper
Paibunn:
200 gram hvetemel
1 egg
100 gram smør i terninger, temperert
Litt salt
Paideig:
1 pakke bacon, biter og stekt
200 g revet ost, mozarella
1 liten brokkoli, små buketter
1 rød paprika, i biter
3 egg
3 dl fløte
salt og pepper
Paibunn:
200 gram hvetemel
1 egg
100 gram smør i terninger, temperert
Litt salt
Paideig:
Smuldre smøret i melet og tilsett iskaldt vann. Bruk hendene dine å jobbe med. Trykk deigen i formen og prikk den med gaffel. La deigen stå kaldt minst en time/ til dagen etter. Stekes i 12 minutter ved 200 °C UTEN fyll. Avkjøles.
Fyllet:
Stek kjøttdeigen og bland i tacokrydder og litt vann. Stek baconbitene. Del brokkolien i små buketter og kok i 5 min. i lettsaltet vann. Visp sammen egg og fløte, og tilsett salt og pepper og evt. annet krydder du måtte ønske.
Dryss osten i paibunnen og fordel kjøttdeigen, brokkolien og paprikaen. Hell deretter på eggeblandingen. Dryss over baconbitene.
Stekes på midt i ovnen på 200° i ca 35 min.Server paien lunken med en enkel salat til. Her er det så mye snadder i paien, så salaten skal ikke konkurrere i smak.
Dryss osten i paibunnen og fordel kjøttdeigen, brokkolien og paprikaen. Hell deretter på eggeblandingen. Dryss over baconbitene.
Stekes på midt i ovnen på 200° i ca 35 min.Server paien lunken med en enkel salat til. Her er det så mye snadder i paien, så salaten skal ikke konkurrere i smak.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar