tirsdag 29. oktober 2013

Paprika- og scampisalat med chili- og karridressing




Dette er en enkel salat med mye smak i. 
Til 4 personer
Salat: 
1/2 salathode
40-60 scampier
1/2 rødløk 
1 grønn paprika
1 oransj paprika
Sukkererter 

Stekte marinerte scampi: 
40-60 scampier
2 ts sambal oelek (chilipasta)
3-4 ss olje

Chili- og karridressing:

2 ts soyasaus
1 beger rømme
1/2 ts sukker
2 ss karri
pepper

La scampien ligge i smabal oelek og olje en god stund. 
Hakk opp alle ingrediensene i salaten. 
Lag dressingen med å blande alle ingrediensene sammen med rømmen. Varm litt olje i stekepanne, men påse at det ikke ryker. Stek scampiene raskt på hver side i tilsammen 2 minutter.
Tilbehør: ristet/ grillet godt brød (gjerne med hvitløk). 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar