torsdag 11. april 2013

Si din mening!


Da jeg startet med bloggingen, var hovedgrunnen at jeg så behovet for å samle oppskriftene mine sammen med bildene jeg hadde tatt. I tillegg var noen venner av meg som oppmuntret meg til å dele via blogg. 

Halvannet år seinere er det flere og flere som er innom Smaksfavoritter - og det setter jeg så stor pris på! Nå har det bikket 60.000 besøkende og det daglige besøket ligger på ca. 300. Per i dag er det logokaka som har flest lesere, og det er det en naturlig forklaring på siden oppskriften fikk plass på hovedsiden til sol.no. 

Matglade leser... hva ønsker du skal dukke opp på bloggen? Hva vil du lese mer om? Hvilke oppskrifter savner du? Hva er bra og hva kan bli bedre? 
Nå vil jeg gjerne høre fra DEG!

2 kommentarer:

 1. Hei. Er innom bloggen din 4-5 ganger i uka,mange gode oppskrifter. Personlig kunne jeg ønske at du kunne legge ut litt bilder av at du lager maten, og kjøkkenent hvor det tilberedes. Hornene ble en favoritt til kveldsmaten!
  Hilsen Liv Dalanger

  SvarSlett
 2. Hei Liv!
  Så hyggelig at du finner siden min nyttig, og at du derfor har valgt å komme innom med jevne besøk. Stas at kveldsmaten ble vellykket!
  Takk for innspill. Jeg gleder meg enormt til ny makrolinse kommer i hus. Jeg ser at det trengs et nytt objektiv til kameraet for å få bedre matbilder - og da kanskje jeg skal våge å eksperimentere med fotografering utenfor tallerkenen også. Vi får se ;-)

  SvarSlett

Kommentar