onsdag 10. april 2013

Kyllingfilet med rucculakrem

En enkel kyllingrett som kan serveres varm eller kald. 
Varm: potetstappe, kyllingfilet og rucculakrem. 
Kald: Salat eller linser, kyllingfilet og rucculakrem. 


Til 4 personer

Kylling: 
4 kyllingfileter
Saft av en 1/2 sitron
1 ss timian
salt og svart pepper
2 ss olivenolje

Rucculakrem: 
75 gram ruccula
2 ss friske baliskumblader
1,5 dl creme fraiche
3 ss majones
salt og pepper

Sett stekeovnen på 170 grader. Legg kyllingfiletene i en ovnspanne. Smør på blandingen (sitron, timian, salt, pepper og olje). Stekes midt i ovnen i ca 25-30 minutter. 

Ha i alle ingrediensene (unntatt alt og pepper) til rucculakremen i en blender. Kjøres til en jevn masse, og smakstilsettes med salt og pepper. (Ja, det er en kald saus/krem). 

Serveres med pastasalat, salat, linser eller potetstappe.

 
 
 

1 kommentar:

  1. Hei Elin!
    Se på min spalte til høyre, der ligger Alle oppskifter sitt lenkebilde. Jeg er medlem, og ped dags dato nr.120 på Matbloggtoppen ;-)

    SvarSlett

Kommentar