fredag 12. april 2013

Enkel kjøttdeigpizza




Til ca 3-4 personer 

Bunn:
1,5 dl lunkent vann
1 pk ferskgjær
1 ss olivenolje

4 dl hvetemel
1/2 ts salt

Rør gjæren ut i vannet. Ha i de resterende ingrediensene. La deigen heve i 30 min. Kjevle ut til den dekker en hel bakeplate.

Superenkel tomatsaus:
1/2 løk hakkes og brunes i panna.
6 ss tomatpure
4 ss olje
Hakkede urter eller tørkede urter (oregano, basilikum e.l.)
salt og pepper
Alt blandes og smøres over  pizzabunnen.

Pålegg:
400 gram stekt kjøttdeig (krydres godt)
Ost
Tomat
Og annet pålegg som du måtte ønske. 

Stek pizzaen midt i ovnen på 230 gr. i 15-20 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar