tirsdag 16. april 2013

Lakseburger






4 store lakseburgere

500 gram laksefileter
120 gram reker
1 egg
1 dl hakka gressløk
Saften av 1/2 sitron
1/2 ts salt
Litt hvit pepper
Margarin til steking
3 tomater
Philadelphiaost
Salatblader

Ha laksebiter og rekene i kjøkkenmaskinbollen. Bruk en stavmikser og mos laks og reker til en jevn masse. Sett deretter bollen på kjøkkenmaskinen og bruk en eltekrok eller elt for hånd. Ha i i egget, sitronsaft, gressløk, salt og pepper. 
Form til burgere og stek dem i stekepanne med margarin, ca. 4 minutter per side - avhengig av hvor sterk varme du bruker. 

Smør godt med Philadelphiaost på hamburgerbrød. Det smaker så godt! Hamburgerbrød kan du enten kjøpe ferdig eller bake. På bildet ser du grove hamburgerbrød som du finner oppskriften på her. 
Over osten har du salat og tomat. Deretter legger du din hjemmelagde lakseburger oppå. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar