onsdag 17. april 2013

Karrigryte


Dette er en hverdagsgryte med mye god smak. Den gir deg et tilskudd av bl.a. proteiner og fiber.


Til 3-4 personer 
1 gul løk
3 gulrøtter
1-2 gule epler
200-400 kikerter
500 gram karbonadedeig
6 dl vann + 1 hønsebuljong
2 ts karri
salt og pepper
Bitte litt piri piri/ cayenne pepper
1 dl purre
Litt olje til steking

Brun karbonadedeigen i stekepanne med litt olje. Skrell løk, gulrøtter og epler, og skjær det i biter. Skyll kikertene godt. Ha karbonadedeigen i en kjele. Ha oppi litt ekstra olje, løk, gulrøtter, epler, kikerter, karri, salt, pepper og piri piri. La dette frese noen minutter. Ha i hønsebuljong og vann. La alt koke i 20-30 minutter.Ha i purre like før servering.

Tilbehør: creme fraiche eller matyoghurt og godt brød.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar