tirsdag 2. april 2013

Honningristet nøttemusli




Etter en lat, lang og god ferie var det litt hardt å trene i dag. Men etterpå sitter man med god samvittighet og en knasende god kveldsmat!  

Denne honningristede nøtteblandingen blir aldri lik, avhengiog av hvilke nøtter o.l. som er i skuffen. Her kommer en ca-oppskrift. 



3 dl nøtter av valgfri sort (salte eller naturelle er godt å kombinere: chasew, mandler, hasselnøtter, valnøtter m.m.) Evt. kakaonibs og gojibær
1 ts smør 
2 ts honning
Sett ovnen på 225 grader. Bland nøtter i en kjele med litt smør, blandes. Helles på en bakepapirkledd stekeplate. Rist blandingen i ovnen ca 10 minutter, rør om et par ganger.
Ta ut nøttene og rør i honningen. Avkjøl og server. 

På bildet: gresk joghurt, blåbær og bringebær. 

Mest sannsynlig blir det litt igjen til en frokost eller dessert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar