søndag 17. februar 2013

Sjokoladerullekake med mandarin og banan


En annen variant av banankaka






 







3 egg
1 dl sukker
2 ss kakao
5 ss hvetemel
1 ss potetmel
1 ts bakepulver
3 dl fløte
1 boks mandarinbåter
1-2 bananer
evt. hakket sjokolade

Skru ovnen på 250 grader. Dekk en plate med bakepapir. Visp 3 egg og 1 dl sukker til tykk eggedosis. Sikt 2 ss kakao, 5 ss hvetemel, 1ss potetmel og 1 ts bakepulver i røren. Rør forsiktig. Stryk røren utover bakepapiret. Stek kaken midt i ovnen i 5 minutter. Dette går fort, så ikke glem deg bort!

Ta kaken ut av ovnen og dryss litt sukker på kaken. Avkjøl den og legg den på et annen bakepapir. Trekk av det gamle papiret. Smør på pisket krem 2/3 av 3 dl fløte m/ litt sukker, strø på bananbiter, mandarinbåter (spar noen mandarinbåter til toppingen). Rull kaken sammen og smør på den siste delen krem. Pynt med mandarinbåter og evt. sjokoladestrøssel.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar