onsdag 6. februar 2013

Rekeomelett
















2 porsjoner

4 egg
1 dl fløte
1/2 ts salt
1/4 pepper
olivenolje til steking
1 boks med reker/krepsehaler (ønsket mengde)
1/4 purreløk

Pisk eggene i en bolle. Ha i fløte, salt og pepper. Varm olje i stekepannen og hell eggeblandingen i. Stek på middels varme i noen få minutter før du strør på rekene og purren. Ha gjerne på lokk på stekepannen og la den steke videre i 5 minutter.




2 kommentarer:

  1. Flott blogg med inspirerende oppskrifter. Har du tips til kjøkkenløsning når man skal bygge nytt? Hilsen Mona

    SvarSlett
  2. Så hyggelig, Mona!
    Det er veldig spennende å bygge nytt - vårt stod ferdig for 4 måneder siden. Jeg er heldig som er gift med en håndverker og interiørkonsulent, og med mine mange timer på kjøkkenet har man dannet seg noen tanker rundt hvordan man vil ha det. Dette er svært personavhengig.
    Vaskemaskin/ vask, kjøleskap og ovn/stekeplate bør ha passe arbeidsavstand (i en trekant). Jeg er glad i kjøkkenøy. På det forrige kjøkkenet hadde jeg vaskemaskin/vask på øya. Denne gangen valgte jeg en ren øy: arbeidsbenk og anretningsbenk - og en veldig henge-rundt- og- være-sosial-benk! Jeg har mye arbeidsbenk og store, gode skuffer til utstyr, tørrvarer, frys m.m. Lykke til med kjøkkenet ditt!

    SvarSlett

Kommentar