torsdag 3. januar 2013

Baconsurret kylling med fylte poteter













til 4 personer

4 kyllingfileter
Blåmuggost, mozarella eller urter til kyllingfyll
4 baconskiver

4 store poteter
¼ purre i skiver
50 gram smør
150 gr finhakkede sjampinjonger
1 fedd knust hvitløk
3 ss smør
1 eggeplomme
Salt og pepper

Snitt kyllingfiletene og legg inn litt blåmuggost, mozarella , urter eller hva du måtte ønske. Surr bacon rundt filetene for å tette snittet. Stek filetene litt i pannen før du steker de videre i ovnen på 225 grader i ca 15-20 minutter.
Bak gjerne potetene i micro i 12-16 minutter. Del deretter potetene i to, og skrap ut innholdet. Sjampinjong, purre og hvitløk stekes i smør, og bland inn potetinnmaten og ei eggeplomme. Blandingen legges tilbake i skallene. Saltre og pepre. Stek potetene i ovnen på 220 grader i 10 minutter. Pynt gjerne med gressløk på toppen.

Tilbehør: smørstekte tomater med timian + evt sjampinjongsaus/stuing

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar