lørdag 10. mars 2012

Terteskjell med reker og fiskepudding


















til 4 personer

1-2 terteskjell per person*
1 boks grønne erter
1 boks store reker
1 snobb fiskepudding
evt. asparges, sitronskiver, dill eller kruspersille
* Velger du å ha to terteskjell til hver, bør du doble alle ingrediensene.
Dette kan være hovedrett til en hverdagsmiddag, men også en forrett når du får gjester…

Hvit grunnsaus:
2 ½ ss hvetemel
5 dl melk
1-2 ss margarin
½ ts salt
1 krm pepper
evt. 2-3 ss fløte

Lag grunnsausen. Visp melet med litt av melken i en kjele. Hell i resten av melken. Tilsett margarin og kok opp sausen under omrøring. Kokes på svak varme i 3-5 min. smak til med salt, pepper og evt. fløte. Ha i fiskepuddingen i terninger.  Stek terteskjellene noen minutter i ovnen. Ha fiskebollene og sausen i skjellene. Ha på reker, erter og pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar