fredag 30. mars 2012

Muffins naturell m/påskeegg i gress




Er muffinsene til barn er det bare å pynte kakene ekstra. Barn spiser med øynene.... Vel, det vet jeg om "noen" voksne som gjør også. 
Påskeegg i gress. 
Grønn smørkrem med JellyBeans som ” egg i gresset".
Trykk på les mer/ oppskrift. 









 20 stk

Enkle naturellmuffins:
50 g margarin
2 dl sukker
2 egg
3 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1 1/4 dl melk

Smelt fettet og hell i melken. Visp egg og sukker luftig. Tilsett melkeblandingen og til slutt mel og bakepulver. Vil du ha sjokolademuffins, tilsetter du 4 spiseskjeer kakaopulver i røren. Bruk i så fall tilsvarende mindre mel. Fyll formene 2/3.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10 minutter
Følg med! Kakene skal bli gylne, men ikke brune.

Grønn smørkrem:
250 gram romtemperert margarin
250 g melis
1 egg
Farge
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egget, og rør til alt er godt blandet.
Farge fra Wilton fungerer bedre enn konditorfarge. Den er ikke så flytende, og gir sterke farger på glasuren uten at den blir tynn. Kan kjøpes på Jernia, Cacas og andre nettsider.