4
kyllingfileter
Tomater,
sukkererter, løk, oliven...det du måtte ønske
Margarin
2+2 ss
1 kg
poteter
Fløte
Ost
(reven mozarella) ca. en neve
Salt og
hvit pepper
Stek
kyllingfiletene i 2 ss margarin kort tid i pannen før du steker de videre i
ovnen på 225 grader i ca 15-20 minutter. Når det er ti minutter igjen, legger
du grønnsakene i pannen sammen med filetene. Rør et par ganger, slik at fettet
fordeles.
Skrell
potetene og del dem i fire. Ha potetene i en kjele og hell på vann slik at det
dekker potetene. Kok potetene møre. Hell av kokevannet og mos potetene med en
gaffel/stamper eller en stavmikser. Rør inn smør i den varme potetmassen.Spe
med fløte til potetstappen får ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper
rett før servering.
Forslag
til smakstilsetninger:
Selleri,
skrelles og kokes sammen med potetene eller 2 hvitløksfedd som kokes sammen med
potetene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentar