søndag 4. mars 2012

OVNSBAKT KYLLINGFILET OG GRØNNSAKER MED HJEMMELAGET POTETSTAPPE






















til 4 personer

4 kyllingfileter
Tomater, sukkererter, løk, oliven...det du måtte ønske
Margarin 2+2 ss
1 kg poteter
Fløte
Ost (reven mozarella) ca. en neve
Salt og hvit pepper

Stek kyllingfiletene i 2 ss margarin kort tid i pannen før du steker de videre i ovnen på 225 grader i ca 15-20 minutter. Når det er ti minutter igjen, legger du grønnsakene i pannen sammen med filetene. Rør et par ganger, slik at fettet fordeles.

Skrell potetene og del dem i fire. Ha potetene i en kjele og hell på vann slik at det dekker potetene. Kok potetene møre. Hell av kokevannet og mos potetene med en gaffel/stamper eller en stavmikser. Rør inn smør i den varme potetmassen.Spe med fløte til potetstappen får ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper rett før servering.

Forslag til smakstilsetninger:
Selleri, skrelles og kokes sammen med potetene eller 2 hvitløksfedd som kokes sammen med potetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar