fredag 2. mars 2012

LAKSEFYLTE FOCCACIA















20-25 stk

Dette langpannebrødet går raskt å lage, og så er det saftig, luftig og veldig godt!
1 kg hvetemel
20 gram salt
1 pk ferskgjær
1 l lunket vann

Pålegg: Philadelphiaost, røkelaks, salatblader, sitron og dill.

Bland alt sammen i en bolle. Hev i 30 min. Tøm deigen over i en smurt bakepapirkledd langpanne. Hell olivenolje over. Strø over litt grovsalt. Stek brødet midt i ovnen på 250 grader i 25 minutter. Avkjøles på rist.
Man kan gjerne ha oliven, fetaost, urter eller soltørkede tomater på brødet før steking.

Skjær biter av brødet og del det i to. Smør rikelig med Philadelphiaost på brødet. Ha på salat, røkelaks, sitron og dill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar