til 3-4 personer
Kjøttboller:
500 g kjøttdeig
1 ts salt
½ ts pepper
60 g parmesan
1 båt presset hvitløk
ELLER MAN KAN KJØPE FERDIGE...
Tomatsaus:
2 ss olje
1 båt finhakket hvitløk
1 stk løk
1 boks knuste hermetiske tomater/ 4-5 skollede tomater
2 ss tomatpuré
1 ts sukker
1 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 ss hakket sorte oliven
2 ss finhakket frisk basilikum
½ ts salt
½ ts pepper
Pasta:
Ønsket mengde
Jeg er elendig på å beregne riktig, så jeg velger å la være å anbefale
noe her. Se på pakken.
Kna sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Stek
bollene på middels varme i ca. 10 minutter.
Varm olje i en stor stekepanne eller kasserolle. Ha i hvitløk og løk, og
stek på middels varme til løken er myk og begynner å få en fin farge. Rør ofte.
Tilsett tomater, tomatpure, sukker og buljong. Kok opp og la sausen trekke over
svak varme i 10 - 15 minutter. Jo lengre sausen får putre, jo bedre blir den.
Tilsett oliven og basilikum og smak til med salt og pepper.
Nam så deilig ut.Skal lage tapas og tenårene prøve dine og legge de i tacosaus:)
SvarSlettNyt lørdagen!
Klem Linda