fredag 2. mars 2012

BAKT POTET med reker
















Denne oppskriften lærte jeg da jeg jobbet på en kafeteria som 19-åring. Gjestene bestilte ekstra mye røre fordi den var så god - de skulle bare visst at det var posedip!

Til 4 personer
4 store poteter
1 boks rømme
1 pose tortilladip
1 rød paprika
4-5 dl reker
1 rødløk
dill og sitron
Stikk 4-5 hull i hver potet med en kniv. Legg potetene på en tallerken i microbølgeovnen. Varm de i 12-16 minutter, avhenger av potetens størrelse. 
Hvis du vil kan du pakke de inn i aluminiumsfolie. Skjær et snitt i hver potet. Legg en smørklatt og litt reven ost i bunnen. Så er det bare å fylle potetene med godsakene: gjerne litt smør i bunn, så reker, rødløk, tortilladip, rød paprika og dill. Sitronskive på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar