torsdag 6. mars 2014

Entrecote med kryddersmør og ovnsbakte poteter




150 gram mykt smør
1/2 chili, finhakket
1 ts revet sitronskall
1/4 rødløk, finhakket
1 ss koriander, hakket
1 fedd hvitløk, presset
8 poteter, delt i to
4 ss olivenolje
salt og pepper
4 entrecoter
2 ss smør

Tilbehør: ønsket dampede grønnsaker (brokkoli, asparges etc)

Legg de ferdigskrelte, delte potetene på en bakepapirkledd stekeplate. Ha på olje og bland godt. Dryss på salt. Stekes midt i ovnen i 15 minutter på 200 grader. 

Rør sammen smøret, finhakket chilli, koriander, rødløk og hvitløk i en bolle. Sett kryddersmøret i kjøleskapet. 

Ha godt med salt og pepper på kjøttet. Fres smør i stekepannen og stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar