onsdag 26. mars 2014

Bananispinne med strøssel fra Magnolia Bakery





Jeg hadde ingen anelse om at frossen banan kunne bli en god og lettvint dessert. Bananisen smakte nesten like godt som sorbet!

Til 4 personer

Variant 1 (som på bildene)
2 bananer
4 ispinner/harde sugerør/pops-pinner e.l.
100 gram sjokolade (mørk eller lys)
Strøssel (hakket nøtter, kokos, eller annen ønsket strøssel)

Variant 2 (litt mer sunn variant)
2 bananer
1 dl vaniljekesam
Sukrin, stevia, eller annet søtt
Mørk Sjokolade 

Del bananene i to.
Stikk inn pinne i enden av bananene. (Variant 2: Smør et tynt lag med vaniljekesam og strø litt sukrin oppå). 
Legg de i en frysepose i fryseren i 2-3 timer.
Smelt sjokolade og ha på bananene. Variant 1: Ha på strøssel). Innen to-tre minutter er sjokoladen stivnet og ispinnen klar til å spises.  

Magnolia Bakery er USA's mest berømte konditori! Det var der Carrie Bradshaw i Sex og singeliv kjøpte vaniljecupcake med rosa frosting. Min snille venninne, Unn, var der for et par uker siden, og kom hjem med en liten gave til meg. Strøsselet var perfekt på bananisen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar