tirsdag 17. desember 2013

Julegaven: Kokebøkene under juletreet


Trines mat: Trine har en flott blogg, og boka er visstnok like flott. Vakre bilder og lettlaget, spennende mat.

Ren, naturlig og hjemmelaget mat: 105 oppskrifter med mye næring og smak, men uten tilsetningsstoffer, sukker og stivelse.
Eletefritt brød og himmelske kaker: Genialt brød og imponerende hjemmebakst. Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme. 

Kjøkkenpatruljen: Her hjemme er det to små barn under 110 cm som aller helst vil tilberede alle måltider. Boka har visstnok drøssevis med gode tips og råd til dem som vil lage mat med barn. Tipsene er også delt inne etter alder - veldig morsomt og inspirerende.

Slikkepott: Delikate og fristende oppskrifter på kaker, paier, terter m.m. I tillegg byr Lise på flere nyttige basisoppskrifter. Hun gir deg gode råd om ingredienser og utstyr og dekoreringstips til kaker.

Bakeboka: 
Bakeboka samler absolutt alle oppskrifter som hjemmebakeren trenger, fra firkornbrød og grovt rugbrød til loff og rosinboller. Samtidig viser den oss hvordan baking kan være enkelt, moro og matnyttig.

Bare Mat. I fjor ga Hellstrøm ut Hellstrøm Jr i samarbeid med sin niese på 15 år. Dette er en god bok til ungdommen. Den ble forresten kåret til årets beste kokebok 2012. 

Studentkokeboka: Lover både smarte triks, gode råd og 80 gode oppskrifter med bilder på rimelig, rask, god og sunn mat - som også er god hjerneføde. Forfatteren er nevrolog! 

Pappamat, Noe godt hver dag og wow burde jeg også hatt med på lista. Ja, det er sikkert enda flere hvis jeg tenker meg om. Tenker du som meg... Hvor mange kan man ønske seg?


Bøkene kan bestilles på ARK trykk her eller på banneren på høyre side. Der ser du også Familiekokaboka på tilbud. Den har jeg jo snakket varmt om før. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar