lørdag 19. oktober 2013

Spaghettiwok med scampi og kylling


Dette er en kjempespennende kombinasjon som smaker så mye bedre enn hva dette bildet sier. Gled deg selv og gled andre med en ny smaksfavoritt!

Til 4 personer

400 gram spaghetti
300 gram kyllingkjøtt, strimler 
20 scampi
2 fedd hvitløk, knust
1/2 rødløk, biter
1 ss ingefær, revet
1 rød paprika, biter
1 gul paprika, biter
2 tomater, knust i stavmikser
Litt rød chili (fersk eler på glass)
2 ss chilisaus
1 ss fish saus
1 neve cashewnøtter eller peanøtter
olje

Kok spaghetti, sil av vannet og la den ligge i en bolle med litt olje. Rør godt. Stek kyllingen i litt olje. Legges deretter i bollen med spaghettien. Stek scampiene i litt olje og ha så disse oppi bollen med spaghetti og kylling. 
Ha ny olje i woken og fres rødløk og hvitløk, ha i paprikabitene. Etter et par minutter har du oppi alle de andre ingrediensene og bollen med spaghetti, scampi og kylling. Rør godt. Gi en rask oppvarming. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar