mandag 29. april 2013

Gyllen karrisuppe med fisk og scampi




Til 3 personer


1 boks kokosmelk
2 ss rød karripasta
3,5 dl fiskebuljong
1/2 ts gurkemeie
1 gul squash
500 gram laks 
300-400 gram scampi
Spinatblader. 
Salt, pepper og sitronsaft
Tilbehør: Godt brød

Hell 1 boks kokosmelk i ei gryte, tilsett 2 ss rød karripasta og bland godt. Tilsett 3 1/2 dl fiskebuljong og 1/2 ts gurkemeie og varm opp til kokepunktet. Skjær en gul squash i terninger og legg dem oppi suppa. La suppa putre til squashen er mør. Skjær 500 gram laks i terninger og la det trekke i 3 min. Tilsett 300-400 gram scampi og la det trekke videre i 2 minutter. Strimle 8-10 spinatblader og ha i suppa. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
 

Serveres med godt brød. På bildet ser du scones med ost og nøtter som tilbehør.
(Suppa er godkjent som lavkarbomåltid)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar