søndag 24. mars 2013

Quesadilla med kyllingfilet


Quesadilla kan tilberedes på mange ulike måter. Denne varianten er enkel med kyllingfilet "utafor" quesadillaen.


























For to personer: 
4 tortillaer (som jeg kaller lomper videre i teksten)
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1/4 gul løk
Revet ost
2 kyllingfileter
2 tomater
Rømme
Salsasaus
Salt og pepper

Hakk tomater, løk og paprikaene i små biter, bland dette med revet ost. Ha dette på halvparten av lompene. Legg en av lompene med pålegg i varm, tørr stekepanne. Leg en "tom" lompe oppe. Press de sammen. Vend/snu lompene etterhvert. Når innholdet har smeltet sammen og lompene er sprøe, tar du den av stekepanna, skjær den i terninger. Og slik fortsetter du med den neste. 
Skjær kyllingfiletene i biter og stek i egen panne med olje. Krydre med salt og pepper.
Bland det med smøreosten. Smør på tortillaen. Legg på kyllingblandingen og dryss på osten. Brett tortillaen sammen. Legg den i stekepanna og stek den gyllen. Servér gjerne med rømme, salsa og litt salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar