mandag 11. februar 2013

Biffsnadder







 










for 2 personer

300-400 g biffkjøtt i strimler

100 g frisk sjampinjong
3 sjalottløk eler 1 gul løk
1 stk rød paprika
½ brokkoli
2 gulrøtter
2 ss margarin eller olje til steking
½ ts salt
¼ ts pepper
1 pose béarnaisesaus og ingrediensene det står at du trenger
Ris, pomme frites eller poteter (til potetbåter).

Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler. Skjær gulrøtter og brokkoli i biter.
Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.

 Lag sausen etter anvisning på posen.
 Serveres med ris, pomme frites eller potetbåter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar