onsdag 9. januar 2013

Seikarbonader med ost og løk


Hjemmelagde fiskekaker er enklere enn mange tror. 



Lavkarbo-godkjente







Ca. 14-16 fiskekaker

500 g seifilet
1,5 dl fløte
1 egg
1/4-1/2 purre
1 ts salt og 1/2 ts pepper
50 g ost
1 løk

Kutt fisken i terninger og ha den i en foodprocessor sammen med fløte, egg, grovhakket purre og løk, salt og pepper.
Kjør på full hastighet i et halvt minutt, til blandingen er jevn, men  litt grov. Rør inn ostebiter i terninger.
Form farsen til kaker og stek dem på begge sider i smør. Stek de deretter ferdig i ovnen ved ca 100 grader.

(Hvis du serverer med kokte grønnsaker eller salat er måltidet godkjent som lavkarbo)
Server gjerne med kokte grønnsaker og byggris eller kokte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar