onsdag 12. september 2012

Laksepai
















Paibunn:
100 gram margarin
2 dl mel (gjerne grovt)
2-3 ss vann

Fyll:
2 egg
1 dl melk
1 dl fløte
100 gram revet ost
2 laksefileter i biter
8 små brokkolibuketter
½ paprika terninger
½ løk i terninger
Hakket dill

Smuldre margarin i en bolle med mel og vann og jobb det sammen til en deig. La den hvile i kjøleskapet i 15-20 min. Deretter trykker deigen ut i formen. Prikk med en gaffel på bunnen og forhåndstek den i 10 min.
Skjær opp løk, paprika, brokkoli og laks. Legg det på paibunnen. Bland melk, fløte, dill, egg, ost og salt og pepper og hell over i paiformen.
Stek på 225 grader i ca. 30 -40 min.
Serveres med salat og en god rømmedressing.
Jeg anbefaler dillrømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar