torsdag 31. mai 2012

Ovnsbakt kylling med spinat


Noen ganger er man så sulten at man glemmer å ta bilde når maten er ferdig. Det er vel egentlig et godt tegn? Bare så synd at bildet ikke ble så bra ;-)









til 4 personer

4 kyllingfileter
1/2 - 1 pakke spinat
Sjampinjonger
Vårløk
1 pk creme fraiche
1 pk rømme
Timian
Salt og pepper
Tilbehør: ris og stekte cherrytomater.

Smør en ildfast form og legg spinaten i bunnen. På bildet ser du at jeg prvde å bakke den inn i kyllingen, men det har ingen hensikt. Jeg liker å steke kyllingen litt i pannen før jeg legger kyllingfiletene på spinaten og krydrer med salt og pepper. Bland så timian med creme fraiche og rømme, og fordel blandingen i formen. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter. Stek sjampinjongene og vårløken i en stekepanne med litt smør.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar