mandag 28. mai 2012

Koteletter i fløtesaus med grønnsaksmos














til 2 personer

2 nakkekoteletter
5-6 sjampinjonger
litt margarin
salt, pepper
2-3 dl fløte
1/2 brokkoli
1/2 blomkål
litt smør
3 ss fløte
gressløk

Nakkekoteletter av svin stekes.
Stek ferske sjampinjonger og løk med litt margarin, salt og pepper. Hell på 2-3 dl fløte. Legg så de stekte kotelettene tilbake i pannen. Varm opp.

Grønnsaksmos:
En halv blomkål og en halv brokkoli eller 1/2 pose frossen blomkål- og brokkoliblanding. Kokes møre med minst mulig vann og en liten klatt smør.
Når grønnsakene er passe møre helles vannet av.
Tilsett endel smør, litt fløte (et par ss) og masse gressløk. Kjører alt til mos med stavmikseren eller i blender.
Gir den et raskt oppkok.
Denne middagen er godkjent som lavkarbomåltid 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar