torsdag 1. mars 2012

FRØ-KNEKKEBRØD

















3 brett (20-30 knekkebrød, avhenger av størrelsen)

3 dl sammalt mel
3 dl havregryn
1 dl havrekli
1 1/2 dl sesamfrø
2 dl gresskarkjerner
2 dl solsikkefrø
1/2 dl linfrø
1 ts salt
7 dl vann

Alt blandes godt sammen. La røra stå i 30-40 minutter. Smør røra ut på tre bakepapirkledde stekebrett.
Et tips er å legge et bakepair oppå¨røra og så skjevle ut så tynt som mulig. Stekes på160 grader varmluft i 60 minutter.
Bytte litt plass på platene under steking. Etter halvveis steketid er det lurt å rute opp knekkebrødene med et pizzahjul. Da er det enklere å knekke de til fine knekkebrød etter steking. Avkjøles på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar